Добредојдовте на веб-страницата на Плимонт

Добредојдовте на нашата веб страница! Плимонт поседува огромно искуство со квалитетот и долговечноста на брендовите, на нивните автогасни системи и компоненти, што не прави свесни за сите нивни предности и слабости.
Нашето искуство го ставаме во функција на нашите клиенти, кога станува збор за избор на соодветен систем или компоненти за нивните возила. Доколку нешто ве заинтересира, и имате било какви прашања, слободно контактирајте не.

За Нас

Нашата компанија е веќе долги години присутна на Македонскиот пазар. Ние сме експерти во она што го работиме, и ве покануваме да ја разгледате нашата историја и да научите повеќе за нас!
Повеќе

Активности

АКЦИЈА – Секвент-системи за само 680 денари месечна рата, на 38 месечни рати!
Повеќе

Контакт

Контактирајте со нас во било кое време, ние сме подготвени да ви помогнеме да заштедите пари! Можете да го посетите нашиот сервис, но со нас можете да контактирате и преку телефон, еmail или факс.
Повеќе